Direktlänk till inlägg 20 mars 2014

Besök på Läckeby

Av Christina Svensson - 20 mars 2014 19:54


Här har Khira varit idag.


Där träffade hon Sabina som tog lite blodprover på henne. Tanken är att hon ska bli blodgivare som jag tror hon skulle passa utmärkt till, då hon är så lugn att hon säkert kan ligga stilla de 10 minuter det tar att tappa blodet. 


Hoppas att proverna är bra, men enligt Sabina kan hundar ha antikroppar mot anaplasma även om de inte har varit sjuka och då kan de inte använda blodet. Tror inte att Khira märkte av att det togs prover på henne 


... och så fick hon ett litet förband  

..och sist fick hon genomgå en veterinärkontroll och den var utan anmärkning  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Christina Svensson - 25 februari 2015 15:03

   Så var vi till Nybro en tur och Khira fick vara modell igen, då Marie hade lite ideer om att använda svart bakgrund. Även om Khira helst vill slippa så finner hon sig i att vara modell och gör det som vi ber henne om.       ...

Av Christina Svensson - 17 december 2014 10:16


Khira önskar en riktig God Jul och tycker att lite vitt på backen skulle vara välkommet   .... och i morgon åker vi till Läckeby Djursjukhus då Khira ska lämna blod till deras blodbank. Khira har nämligen den blodgruppen som gör att alla hundar ...

Av Christina Svensson - 14 augusti 2014 14:39


  Nu börjar livet återgå till det vanliga efter denna varma och soliga sommar vi haft. Igår kväll ringde de från djursjukhuset att de var i behov att Khiras negativa blod, så nu på förmiddagen har vi avklarat hennes andra blodtappning, och med sig...

Av Christina Svensson - 20 juni 2014 17:33

Khira firar midsommar och önskar alla en trevlig helg.   Själv reflekterar jag och ser tillbaka och kommer ihåg att kvällen före midsommarafton för två år sedan hämtade vi hem vår underbara hund.     Och så här såg hon ut på de första k...

Av Christina Svensson - 9 juni 2014 10:34


Oj, Oj,Oj så skönt! sa Khira Hurtas sköna kylväst   Khira har svårt att tåla sommarvärmen och blir lätt flåsig för knappast ingenting när det är är varmt. Köpte därför Hurtas kylväst till henne och den var enligt henne kanonbra. Hon fick nästa...

Presentation

Den här bloggen kommer till största delen att handla om min labrador, Hjorttorp's Jindalee. Alias Khira. Från valp till vuxen hund, men även om våra Welsh Springer Spaniels
...och jag blir glad om du sätter ett tasstryck i kommentarsfältet

Hjorttorp's Jindalee

 

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Följ bloggen

Följ JINDALEE - ett hundliv med Blogkeen
Följ JINDALEE - ett hundliv med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se